Bahçekent Derneği Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'i Ziyaret Etti!

Bahçekent Derneği Başakşehir Kaymakamlığını Ziyaret Etti!

Bahçekent Derneği Başakşehir Kaymakamlığını Ziyaret Etti!

Bahçekent Derneği, bugün saat 11:00’da Başakşehir Kaymakamı Sayın Kazım TEKİN‘i makamında ziyaret etti. Derneğimizin kurulduğunu bildirmek için gerçekleştirdiğimiz ziyarette Bahçekent’lilerin istek ve şikayetlerini dile getirdik. İsteklerimiz Sayın Kaymakamımız tarafından not alınarak, konular ile alakalı bizzat görüşmelerin gerçekleştirileceği bilgisini aldık.

Başakşehir Kaymakamı Sayın Kazım TEKİN ile; Bahçekent Derneğinin kurulduğu bildirmek, güvenlik konusu, sokak aydınlatmaların çalışmama problemi, ulaşım konusu, sokak köpekleri konusu ve sosyal medyadan bizlere bildirmiş olduğunuz Hayatpark’ta ki çocuk parkının bakımsız olması konuları görüşüldü.

Başakşehir Kaymakamı Kazım Bey; Bölgemizin güvenlik konusunda Emniyet Müdürlüğü ile, Bahçekent’te devriye ekiplerinin arttırılması ve sürekli bölgede olmaları için,
Ulaşım konusunda İETT Genel Müdürlüğü ile seferlerin arttırılması için,
Sokak hayvanları konusunda Başakşehir Belediyesi ile çalışmaların arttırılması için,
Çocuk parkı konusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile gerekli bakımların yapılması için,
Sokak aydınlatma konusu için BEDAŞ ile görüşmelerin yapılacağını belirtti.

Yapılacak yerel seçimlerden sonra Sayın Kaymakamız Kazım Bey, Bahçekent Derneğimizi ziyaret edeceklerini belirtti. Bahçekent Derneği olarak misafirperverliği ve ilgisinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

 

Kontrol Ediliyor

Mugga Mug Bahçeşehir Açıldı

Mugga Mug İşletmecisi Cafer Aslan: Beylikdüzü Kalfalık eserimizdi. Burası ise Ustalık eserimiz oldu. Bir üst …