Emlak Konut Bahar Kampanyası

Emlak Konut Bahar Kampanyası Başladı!

Emlak Konut Bahar Kampanyası Başladı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut’tan ev alanlar için her sene düzenlediği kampanyayı tekrar başlattı.Emlak Konut’tan daha önce ev almış ve borcu halen devam eden daire sahipleri için borç bakiyesinin tamamını veya bir kısmını ödemesi durumunda büyük indirimler sağlamakta. Kampanya dahilinde borç bakiyesinin %25, %50, %75 veya borç bakiyesinin tamamını ödeyerek indirimden faydalanabilirsiniz.Emlak Konut online işlemler ile ödemeniz gereken tutarı ve indirim tutarı gibi detayları bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kampanya’dan kimler yararlanabilir?

Yayınlanan projeler listesinde 30.06.2017 tarihinden önce bağımsız bölüm satın alan (konut + ticaret ) ve ödemesi Emlak Konut’a devam eden alıcılar ve (banka kredili satışlar hariç) geçmiş döneme ait borç ve bu borca ilişkin tahakkuk etmiş ve / veya edecek olan gecikme faizi de dahil olmak üzere  alıcıların yazılı talepte bulunmaları halinde yararlanabilir.

Kampanya Detayları

Borç bakiyesinin tamamının  ödenmesi durumunda;

TÜFE’li , vade farklı ya da vade farksız bağımsız bölüm satın alan alıcıların, kampanya dönemindeki taksit ödemesi yapıldıktan sonra borç bakiyesinin (vadesi geçmiş borçlar dahil) tamamının nakit ödenmesi durumunda belirlenen oranlar üzerinden indirim uygulanacaktır.

Borç bakiyesinin kısmi olarak ödenmesi durumunda;

TÜFE’li , vade farklı ya da vade farksız bağımsız bölüm satın alan alıcıların, kampanya dönemindeki taksit ödemesi yapıldıktan sonra borç bakiyesinin (vadesi geçmiş borçlar dahil) %75 %50 ve %25’nin kapatılması durumunda belirlenen oranlar üzerinden indirim yapılacak, kalan tutar ise sözleşmede belirtilen aynı koşullarla, kalan taksit sayısı kadar yeniden yapılandırılacaktır.

TÜFE’li satış koşulu ile bağımsız bölüm satın alan alıcılar, talep etmeleri halinde ödeme planları aylık % 0,50  vade farkı ile sabit ödeme şeklinde revize edilecektir.

Taksit ödemesi teslimde başlayan alıcıların ödemelerinin revize edilmesi durumunda aylık taksit ödemeleri hemen başlatılacaktır.

TÜFE’li veya vadeli satış koşulu ile bağımsız bölüm alan alıcıların aynı satış koşulunda kalmayı istemesi halinde varsa ara ödemelerinin taksitlere eşit şekilde dağıtılacaktır. 

Borcunu kısmi ya da tamamen kapatacak olan alıcıların site yönetimine ait ödenmemiş olan aidat, sigorta, emlak vergisi vb. borçlarını kapatması gerekmektedir.

Alıcılar, kampanyaya katılım tarihi itibarıyla kalan vade sayısı dikkate alınarak vade aralığına göre gruplandırılacaktır.

Kampanya 18.04.2018 ile 31.05.2018 tarihleri arasında uygulanacaktır.

Bahçekent’te Kampanyaya Dahil Projeler

Bahçekent Emlak Konutları 1 – 1
Bahçekent Emlak Konutları 1 – 2
Bahçekent Emlak Konutları 1 – 3

Örnek Ödeme ve İndirim Tutarları

 

Gerekli evlaklara Emlak Konut’un sitesinden veya online işlemlerden ulaşabilirsiniz.

 

Kontrol Ediliyor

Kamu bankalarından yüzde 0,64 faizli konut kredisi!

Kamu bankaları konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil kredisi paketleri açıkladı. Birinci el/sıfır veya ikinci …