Bahçekent’te “Vukuatlı Kavşak”

İddiaya göre 10. Yıl Caddesinde trafik ışıklarının ve hız engelleyici kasislerin olmadığı kavşakta sürücülerin kontrollü geçişlerindeki dikkatsizliklerinden dolayı aynı kavşakta sürekli kaza olduğu belirtildi.

Bahçekent’de trafik ışıklarının ve hız engelleyici kasislerin olmadığı, bu nedenle sürekli kazaların yaşandığı kavşak sürücüler tarafından ‘vukuatlı kavşak’ olarak anılmaya başlandı. Bahçekentliler önlem alınarak kazaların önüne geçilmesi için yetkililerden yardım istedi. 

Edinilen bilgiye göre kazalar, geçtiğimiz günlerde Bahçekent’te bulunan 10. Yıl Caddesinde bulunan kavşakta meydana geldi. İddiaya göre trafik ışıklarının ve hız engelleyici kasislerin olmadığı kavşakta sürücülerin kontrollü geçişlerindeki dikkatsizliklerinden dolayı aynı kavşakta sürekli kaza olduğu belirtildi. 

10. Yıl Caddesinde trafik ışıklarının ve hız engelleyici kasislerin olmadığı, bu nedenle sürekli kazaların yaşandığı kavşak sürücüler tarafından “vukuatlı kavşak” olarak anılmaya başlandı. Bahçekentliler önlem alınarak kazaların önüne geçilmesi için yetkililerden yardım istedi. Kontrolsüz kavşakta yaşanan kazalar bölgede oturan site sakinlerini korkutuyor. Bundan dolayı çocuklarını okula gönderirken burada trafik ışıklarının ve hız kesici kasislerin olmaması kazaların oluşmasında önemle faktör olduğu öğrenci velileri tarafından dile getiriliyor

Edinilen bilgiye göre kazalar, geçtiğimiz günlerde Bahçekent 10. Yıl Caddesinde kavşakta meydana geldi. İddiaya göre trafik ışıklarının ve hız engelleyici kasislerin olmadığı kavşakta sürücülerin kontrollü geçişlerindeki dikkatsizliklerinden dolayı aynı kavşakta sürekli kaza olduğu belirtildi. Sürücüler arasında vukuatlı kavşak olarak bilinen kavşakta hemen hemen çok fazla zaman geçmeden kaza olduğu ifade edildi. Mahalle sakinleri yetkililere seslenerek, kazaların yaşandığı kontrolsüz kavşağa trafik lambası konulması yada hız kesici kasislerin yapılması için yardım istedi.

“Tedbir alınmasını istiyoruz”

M. Demircioğlu “8 yıldır benim buradayım. Bu noktada dönem dönem kaza oluyor. Buraya biz kavşak yapılmasını istiyoruz veya bu yollardan çıkan arabaların yavaşlatılmasını istiyoruz. Bu yoldan arabalar hiç fren yapmadan geçiyor. Bu durumun kontrol altına alınmasını istiyoruz. Burada sürekli kaza oluyor ve kendimizi de koruyamıyoruz. Artık tedbir alınmasını istiyoruz” dedi.

Kontrol Ediliyor

Özata Baklava Bayram için Tatlı Siparişlerini almaya başladı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala insanların misafir ağırlamaya çalıştığını belirten Özata Baklava’nın işletme Sahibi Alper …