Hakkımızda

2018 yılında yayına başlayan Bahcekenthaber.com, Türkiye, Başakşehir ve Bahçekent kalkınma gündemini bir araya getirmeyi amaçlayan bağımsız, tarafsız, sosyal olaylara duyarlı bir internet haber portalıdır.
Bahcekenthaber.com; Bahçekent, Başakşehir, Gündem, Site Yönetimleri, Emlak, Esnafımız, Ulaşım ve Servisler ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber sitesidir.

İLKELERİMİZ

Tarafsız Habercilik: Sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız. Biz haberi okura ulaştıran “aracı” olarak, hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bir haber sitesiyiz.
Mimiksiz Habercilik: Okurlarımıza; yalnızca gerçeği, yalnızca olanları, aktarıyoruz. Bir haberin okurda ne tür duygular uyandıracağı okurun karar vereceği bir konudur.
Açıklık: Herhangi bir gerçeğin ve herhangi bir olayın kenara itilmemesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde minik puntolarla bir kenara atılarak gözden saklanmaması gerektiğini savunuyoruz. Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.
Hüküm Veren Değil, Postacı Habercilik: Bizler, haberi aktaran kişiler olarak görevimizin; okurları yönlendirmek veya habere konu olay ile ilgili girişimlerde bulunmak olmadığını düşünüyoruz. Daha açık bir ifade ile, ne Başakşehir’i ne Bahçekent’i yöneten herhangi bir kişi veya kurumu etkilemeyi, ne de halkı haberin gücünü kullanarak yönlendirmeyi düşünmüyoruz. Bizler postacıyız. Görevimiz postayı alıcısına zamanında ulaştırmaktır.

NE YAPIYORUZ?
Ülkemizde, Başakşehir’de ve Bahçekent’te meydana gelen olaylar ve gelişmeleri kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek size sunuyoruz. Sitemizde, kendi mahallenizden Başakşehir’in en uzak köşesine kadar her yer ile ilgili haber okuyabilirsiniz. Bahcekenthaber.com %100 yasalara uygun olarak çalışmaktadır.

MİSYONUMUZ
Sosyal, çevresel ve ekonomik gibi alanlarda Bahçekent’in kalkınmasında rol oynamak
Bahçekent’i ve gündemi yakından takip ederek, haber değeri taşıyan gelişmeleri bölge halkı ile paylaşmak

VİZYONUMUZ
Bahçekent, Başakşehir ve Gündem ile ilgili olaylarda haber alınabilecek en güvenilir kaynak olmak
“Bahcekenthaber.com yazdıysa doğrudur.” duygusunu tüm insanlara benimsetmek ve kendi güvenirliliğini muhafaza etmektir.
Bütün bunları yerine getirdikten sonra, vazifesini hakkı ile yerine getirmiş olmanın vermiş olduğu haklı gururu ve huzuru yaşamaktır