Bahçekent İETT

Bahçekent’ten Geçen Yeni İETT Hattı!

Bahçekent’te Ulaşım Kolaylaşıyor!

Yine Yeni Bir İETT Hattı! Bu Sefer Bahçekent’e!

Geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz İETT’e haberinden sonra, bu hafta yine yeni bir İETT haberi yapıyoruz. Yeni koyulan hat henüz Bahçekent’in içinde İETT durakları olmamasından dolayı sitelerin önünden geçemeyecek. İETT’den edindiğimiz bilgiye göre TOKİ’nin Bahçekent’e peron alanı tahsis etmemesinden dolayı İETT’lerin Bahçekent’ten geçemediğini, bu konuda çalışmaların sürdürüldüğünü bilgisini aldık.

28 Mayıs 2018 tarihinden itibaren seferlerine başlayacak olan 144M Deliklikaya/Bahçeşehir – Mahmutbey Metro otobüs seferleri ring olarak çalışacak. Dönüşte duraklama yapmadan geri dönecek. Hoşdere yolu üzerinden olan Ata Koruluğu ve Hoşdere Yolu duraklarından geçecek olan hat hem direk hem de aktarma amacıyla seyahat edecek site sakinlerimizin ihtiyacını karşılayacak.

Bahçekent’ten Metro Ulaşmak Artık Daha Kolay!

Daha önceden Bahçekent’ten metro hatlarına ulaşabilmek için minibüs ve MK15 İETT hattı olmak üzere 2 aktarma şeklinde ulaşılıyordu. Bahçekent’ten geçecek olan 144M İETT hattı ile metro hatlarına ulaşım bir nebze kolaylaştı.

Bu konuda çalışmalarını sürdüren site yönetimlerine ve Beyaz Masa üzerinden Bahçekent için İETT talebinde bulunan herkese teşekkür ederiz. Bahçekent’imize hayırlı olsun.

144M Delikkaya/Bahçeşehir – Mahmutbey Metro İETT hattının sefer saatleri ve detayları için TIKLAYINIZ.

Bahçekent’te ulaşımı daha fazla kolaylaştırmak adına İETT Talebinde bulunmak için TIKLAYINIZ

Kontrol Ediliyor

Özata Baklava Bayram için Tatlı Siparişlerini almaya başladı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala insanların misafir ağırlamaya çalıştığını belirten Özata Baklava’nın işletme Sahibi Alper …