Genel Koordinatörümüz Osman Aydemir, Girişimci İşadamları Derneği yetkilileri ile birlikte Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile ülke ekonomisinin daha güçlü olması adına fikir alışverişinde bulundular.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Girişimci İşadamları Vakfı’nı ziyaret etti

İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Girişimci İşadamları Vakfı’nı da ziyaret etti.

BahçekentHaber Genel Koordinatörümüz Osman Aydemir ile Türkiye’de önümüzdeki dönemlerde rantabl sektörlerinin ne olacağı öngörüsü üzerine sohbet eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Ülkemiz ekonomisi toparlanma sürecini güçlü bir şekilde sürdürüyor” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sivil Toplum Kuruluşu olan, Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç’u  makamında ziyaret etti. Bakan Berat Albayrak, İstanbul’da yapılacak yatırımlara desteklerinin tam olacağını açıkladı.

Berat Albayrak, BahçekentHaberGenel Koordinatörümüz Osman Aydemir’e  “Ekonomik yönden kalkınma ve büyümesi için yapılacak sanayi yatırımları için kaynak desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kontrol Ediliyor

Büyükçekmece Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik

Türkiye Yerel Basın Birliği, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kamu Kurum ve …