Bahçekent Gazetesi, 2000 yılından beri endüstriyel sektöre hizmet veren, sektörün önemli ambalaj firmalarından biri olan Prizma Ambalajı ziyaret etti.
Prizma Ambalaj Sanayii Tic. Ltd. Şti’nin Genel Müdürü olan Mesut Görgülü, kendisini ziyarete gelen Bahçekent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu ve Genel Koordinatör Osman Aydemir’in sohbetlerinden çok memnun kaldığını dile getirdi.
Uzun yıllardır titizlikle ofset baskılı kutu, laminasyonlu kutu ve her türlü ambalaj alanında bilgi ve tecrübe sahibi olduklarını söyleyen Mesut Görgülü “Becerimizle kurumlara hizmet vermekteyiz” dedi.
Dünya ekonomisiyle ilgili her gün olumsuz yorumlar yapılıyor. Peki durum gerçekten o kadar kötü mü? Kendisinin görüşünü aldığımız Mesut Görgülü konu ile alakalı olarak şunları söyledi:
“”Elini vicdanına koyan herkes, ülkemizin 18 yıl öncesine göre hayal dahi edilmeyecek bir yerde olduğunu görebiliyor. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen daha güçlü, daha müreffeh, daha demokratik bir Türkiye olarak Elhamdülillah iyiyiz.
Ülkemiz, 2023 hedeflerine ancak 83 milyonun hep birlikte omuz ve destek vermesiyle ulaşabilecektir.
Mesut Görgülü, Ayrıca Matbaa’nın dijital çağa ayak uyduran yeni projelerinin olduğunu söyleyerek projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası Prizma Ambalaj’ın üretim ve sevkiyat tesisi gezildi.